La web d’Appocalipsi destaca els jocs de World of Puzzles, aptes per a tota la família

La web d’Appocalipsi ha fet una fantàstica ressenya dels jocs educatius de World of Puzzles, que tot seguit us adjuntem. Estem molt contents de com es va donant a conèixer el segon lliurament de l’app de Monsters Band creada per LaTroupe Studios de Barcelona. Monsters Band” és el nom de la col·lecció d’aplicacions desenvolupades per “Latroupe Studios”, una startup catalana que aposta per diversió familiar.

A “World of Puzzles” trobareu un recull de 12 puzles repartits en dues caixes de temàtica diferenciada, on els més petits hauran d’utilitzar tot el seu enginy durant una bona estona. Les il·lustracions dels puzles, a càrrec de Xavier Ramiro, transporten els particulars monstres de la historia per diverses localitzacions del món. En concret, viatjareu a destinacions tan exòtiques com les piràmides egípcies, al Pol Nord o Japó, o també a d’altres més familiars, com la Barcelona de la Sagrada Família. La segona caixa de puzles només està disponible per 0,89 €.

A més, també podreu accedir a imprimir les diverses il·lustracions que conformen els puzles, en un format especialment pensat perquè els més petits de la casa hi puguin posar la seva nota de color. Només caldrà que cliqueu en l’opció d’enviar per correu electrònic que trobareu en els menús inferiors de cada puzle i imprimir-lo des de els vostres ordinadors.

“World of Puzzles” és la segona i més recent entrega d’aquesta col·lecció de jocs infantils exclusius per iPad. Podeu descarregar també la primera entrega de forma gratuïta a l’AppStore amb el nom “Board Games - Monsters Band “.